Wie is Myba?

Mijn naam is Myrthe Bakels, afgekort Myba.

In 2019 ben ik gestart met mijn eigen bedrijf Myba. Ik help mensen, als gecertificeerde voedingscoach, op weg naar een gezonder gewicht en een beter gebalanceerd voedingspatroon met het PowerSlim programma. 

Ik ben getrouwd met mijn Nepalese man en trotse mama van een dochtertje van 2 jaar. Ik ben al jaren bezig met voeding, wat voeding met ons lichaam en geest doet en welke voeding wel en niet goed is voor je.

Van medio 2014 tot eind 2017 heb ik in Nepal gewoond, waar ik de kijk op de Oosterse gezondheid heb mogen ervaren. Ik ben mij in deze jaren bewust geworden hoe wij hier leven, wat we eigenlijk in de westerse wereld allemaal consumeren en vooral wat dit doet met ons lichaam.

Ik ben met mijn bedrijf Myba gestart met als doel mensen inspireren en bewust maken hoe belangrijk gezonde voeding is voor lichaam en geest (balans). Ik wil graag mensen helpen om te werken aan een gebalanceerde leefstijl en je vooral gezond laten voelen lichamelijk en geestelijk!

Wil jij je ook gezond voelen en werken aan een gebalanceerde leefstijl?

Om hier naartoe te werken is het natuurlijk belangrijk eerst goed op gewicht te zijn! Daarnaast is het belangrijk  om een jaar op dit streefgewicht te blijven, want dat zal zorgen voor stabiliteit in gewicht voor de rest van je leven! 

Ben je altijd bezig met je gewicht? Heb je al veel verschillende diëten gedaan maar was het moeilijk om op dit gewicht te blijven na het bereiken van je streefgewicht?

Ik wil jou helpen om je doel te bereiken. We gaan samen werken naar een gezond gewicht met PowerSlim en we werken samen toe naar een betere balans in voeding en verandering van je leefstijl.

PowerSlim heeft mij ook geholpen om de laatste zwangerschapskilo’s kwijt te raken. Wat ik ook deed of probeerde ik raakte de kilo’s niet kwijt. Door PowerSlim te volgen raakte ik wel die extra kilo’s kwijt! Ik keek altijd uit naar de eetmomenten, en dat maakt het volgen van PowerSlim zo makkelijk. Dat gun ik jou ook! 

Wil je meer informatie of wil je graag eens langs komen?

Bel mij op het nummer 06-48958796 of meld je aan voor een kennismakingsgesprek via de afspraak pagina!

Met lieve groet,

Myrthe